Market Place

La Plataforma de l’AI4.0 és un Marketplace de serveis digitals que permet a les empreses l’accés a noves tecnologies a un cost assequible i disminueix les barreres d’entrada a nous entrants a l’ecosistema.

La plataforma ho aconsegueix proporcionant un accés eficient, segur i escalable a solucions de software estàndards, fent de pont entre les empreses industrials que tenen la necessitat d’accedir al internet industrial i els diferents proveïdors de software. L’AI4 ha estat desenvolupat per les fundacions i2cat i EURECAT, de manera que es garanteixi la seguretat, fiabilitat i neutralitat del funcionament de la plataforma.

All rights reserved Salient.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, apreti l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies